Menu

STARTERS

La Dolce Vita 73:-
Oven baked chévre toast served with apricot compote. Sprinkled with crushed walnuts and plated atop rocket salad
Gratinerad Chèvre-toast med aprikoskompott. Sprinklad med krossade valnötter och serverad på en bädd av ruccola

Mama Luigi´s Gralic Bruschetta 74:-
Garlic bruschetta topped with tomato & red onion salad, fresh basil, shaved grana padano & dressed with a balsamic reduction
Vitlöksbrushetta toppad med tomat & rödlökssallad, färsk basilika, hyvlad grana padano samt en reduktion på balsamvinäger

Parmesan Bloody Mary Mussels 74:-
Bloody Mary salsa, parmesan and herb crumb baked New Zealand mussels. Served with garlic bread
Bloody Mary-salsa, parmesan och örtströbakade Nya Zeeländska musslor. Serveras med vitlöksbröd

MAIN COURSES

Sriracha Salmon 189:-
Sriracha, ginger & garlic marinated salmon fillét on a bed of potato, green pea & edamame mash. Drizzled with marinade reduction & micro herbs
Sriracha, ingefära & vitlöksmarinerad laxfilé på en bädd av gröna ärtor-, edamame- och potatismos. Garnerad med en marinadreduktion och örter

Traditional Irish Stew 154:-
Slow cooked lamb stew with thyme, carrots, potato and parsnip in a Guinness gravy. Served with bread
Guinness & timjansdoftande Irländsk lammgryta med morötter, potatis & palsternacka. Serveras med bröd

Ó Braonáin´s Loin of Lamb 218:-
Cumin, coriander & cardamom granola crusted loin of lamb. Served with citrus port sauce and potato au gratin
Lammytterfilé bakad med en granola på kummin, koriander och kardemumma. Serveras med citrusportvinssås och potatisgratäng

James Joyce Rib Eye Steak 224:-
200g Hereford rib eye steak served with tapenade, herb butter, butter fried chanterelles, rich red wine sauce and potato au gratin
200g Grillad Hereford-entrecôte serverad med tapenade, örtsmör, smörstekta kantareller, mustig rödvinssås och potatisgratäng

The Monte Cristo Sirloin Steak 229:-
230g Hereford sirloin steak served with crispy onion rings, our famous Hennessy pepper cream sauce, crispy onion rings and country fries
230g Hereford-ryggbiff serverad med husets kända Hennessy- och peppargräddsås, krispiga lökringar samt country fries

DESSERTS

Blackberry Apple Tart 72:-
Housemade apple & apricot tart. Served with blackberry compote, chantilly cream and apricot coulis
Husets äpple och aprikostart. Serveras med björnbärskompott, chantillygrädde samt aprikoscoulis

Chocolate Delight 72:-
Glutenfree chocolate gâteau with white chocolate cream. Served with pecan praline ice cream on cookie crumbs
Hembakad glutenfri chokladgâteau med vit chokladgrädde. Serveras med pecanpralinglass på kaksmulor

The Catastrophe 78:-
Blackcurrant sorbet with chocolate brownie, crisp meringue, vanilla ice cream, mixed berry sauce and chantilly cream
Svartvinbärssorbet med chokladbrownie, krispig maräng, vaniljglass, bärsås och chantillygrädde

Top Back to Top